2013. március 19., kedd

Samsung Galaxy S4 hivatalos teszteredmények

Vannak itt páran már a fórumomon, akik megpróbálnak okosabbnak látszani, mint én. Megpróbálják kritizálni a módszereim, és stílusom. Lehet ezeken van még mit csiszolnom, de ez a lemért és bemutatott eredményeket egy fikarcnyival sem fogja módosítani. Közben hivatalosan is kijött egy Geekbench 2 teszt, ami hozza nagyjából az általam mérteket is. A Galaxy S3 is már simán előzte az iPhone 5-öt, az új S4 meg kb. dupla annyi pontot ver rá.

 

Ha esetleg véletlen az ősszel megjelenő iPhone 5S pár százalékkal előzné az S4-et, kiadják majd rá az 5-ös Android frissített verzióját is, amivel egyértelmű lesz a teljesítménykülönbség, ahogy ez a 4.0 -> 4.1-es váltásnál volt megfigyelhető a Galaxy S3 vonalon. Észre kell venni, hogy az Android is egyre optimalizáltabb lesz, már az alverziók közötti ugrás is sok százalék teljesítmény és aksiidő növekedést eredményez. Lesznek itt még meglepetések ebben az évben kérem szépen! A Galaxy-soknak meg dagadhat a melle nyugodtan, mert még a KÖVETKEZŐ generációs iPhone-okat is veri a vasad! Rakd ki az asztalra, ne szégyenkezz! Ha valaki nem hinne neked, nyugodtan említsd meg ezt az oldalt, hiszen tudod: FREDDY-FOR-ANDROID! Éljen az utat mutató OS, éljen a jövő mobilplatformja! Vegyél egyet magadnak is mielőbb, az év legjobb mobiltelefonjából, támogasd a Samsungot! Köszi:-)


49 megjegyzés:

  1. Futtasd gyakran a Geekbenchet, az iOS tulajok meg inkább alkalmazásokat futtatnak és használják a készüléküket :)

    Persze értem én, hogy kell a megerősítés, hogy a te mobilod a jobb, hisz egyébként ez nem igaz ;)

    Kár, hogy a fejlesztők nem a Geekbench alapján döntenek a platformok között és még mindig az iOS az elsődleges fejlesztési platform. Szóval tesztre fel, ha kicsi az e-penis, told meg egy geekbench score-al :D :D

    "éljen a jövő mobilplatformja!"

    Éljen a mobilok Windows-a, éljen a napi 1000 malware és trójai, éljen a 8 maggal is lagoló csodakütyü :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Geekbench egyértelműen pontozza a készülék nyers erejét. Te komolyan elhitted a mesét, hogy 8 mag lasabb, mint 2? Hahaha!

      Törlés
    2. Meg merem kockáztatni, hogy az asztali gépedet is lenyomja Geekbenchben az S4!

      Törlés
    3. A nyers erő és az amit végül is használat közben látsz nem ugyanaz.
      De mondjuk kifejtheted, hogy mondjuk a Te esetedben mit profitálnál ebből a többlet teljesítményből?

      A jobb GPU alap, mert meg kell hajtani a nagyobb felbontású kijelzőt, de a többi csak a szokásos e-penis növelés, a videók és két ismerősöm tanúsága szerint (akik már kézbe tudták venni), használat közben ebből semmi nem látszik, semmivel nem pörgősebb, vagy smooth-abb, mint az S3 (sőt mivel még nem kész a szoftver sok helyen inkább lassabbnak tűnt, mint az előd).

      Törlés
  2. Már előre látom milyen durcás postok fognak itt ősszel születni, mikor a soron következő iPhone 2x ráver a kis kedvencedre :D
    De semmi baj, kiherélt CM rommal biztos gyorsabban fog bootolni (oopsz, elnézést, erre a csodára már a CM sem akar fejleszteni :) ).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos emiatt egy percig sem aggódok, hiszen az iPhone 5 sem vert rá még egyszer sem az S3-ra. De most komolyan: a barátnődet is ilyen mesékkel ámítod a hiányzó méret, és teljesítmény helyett?

      Törlés
    2. Hát akkor nézd meg a GPU teljesítményét, csak kétszer gyorsabb a "kis" kedvencednél :)

      Ja, Androidon ez nem annyira számít, mert a 3D-s játékok java még nem fut rajta és a rendszer is inkább a CPU-t nyüstöli, hisz ez a hipermodern rendszer még mindig nem képes arra, amire már a legelső iPhone is képes volt, mégpedig arra, hogy GPU-val dolgoztasson :)

      Látom neked csak a számok számítanak, a valós teljesítmény, amit a napi használatban tapasztalsz az nem érdekes :D

      Törlés
    3. Most komolyan azon vitatkozunk, hogy melyiken megy gyorsabban a a 3D-s játék? Miért érzem úgy, hogy még mindig az iskolapadot koptatod. Hihetetlen vagy...

      Törlés
    4. A baj az, hogy nem érted, mert Androidos ésszel gondolkodsz. A GPU-nak nem csak a játékokban kéne dolgozni, hanem folyamatosan tehermentesítenie kéne a CPU-t az UI megrajzolásától kezdve a komplexebb számításokon keresztül mindig.
      Csak sajna ez a hűűű de korszerű rendszer ilyen apróságokra még mindig nincs rendesen felkészítve.

      Törlés
    5. "Most komolyan azon vitatkozunk, hogy melyiken megy gyorsabban a a 3D-s játék?"

      Valóban, a gíkbencs szkóóór fontosabb, mint hogy mennyir fut jól egy app... Jesszusom... Te tényleg csak a számokra vered.

      Törlés
  3. jajj az almás srác nagyon irogat itt, van vagy 15 éves? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan mondom az összes15 éves köcsög átjön már lassan az iPhone sorbanállós videóból, hihetetlen!

      Törlés
    2. Ugyan már, te beszélsz? Ha tehetnéd már ott állnál a sorban a legújabb téglaphone-odért :D

      Törlés
    3. Mernél mást mondani itt a fórumokon, apád, aki vette Neked az iPhone-t, el is törné a kezedet:-) Amúgy milyen iPhone-od van pontosan?

      Törlés
    4. Galaxy S3-am van kismókus, csak nem hordom a fejem a seggemben, mint te :D

      Törlés
  4. Hivatalosan is lejött a cikk: A világ leggyorsabb mobilja a Samsung Galaxy S4: http://hvg.hu/tudomany/20130320_samsung_galaxy_s4_benchmark

    VálaszTörlés
  5. Majd veszek egyet ha eltorott a szappantarto :DDDD Iphone 4-el is tokeletesen meg vagyok elegedve, zene megy, net megy, telefonalni lehet vele. Csak az ilyen lofaszjoskaknak lenyeg a 8 mag meg ilyen olyan gpu, akik vannak annyira betegek, hogy ekkora kijelzon jatszanak. En meg inkabb beulok a 102 centis tv ele. Eeeeennyiiii

    VálaszTörlés
  6. Fogsz még vigyorogva sorbanálni az 5 colos iPhone 6-7-ért bátyja. A zene megy egy 3e Ft-os MP3 lejátszón is, csak azt nem kell jailbreakelni, hogy rá is tudj normálisan tölteni használható tartalmat. Telefonálni szintúgy lehet egy 5e-es mobilon is. A Net ugyan megy a telódon, de kis kijelzőn normálisan hozamosabb ideig netezni nem lehet, mert az egérmozi miatt megfájdul az ember feje. A 8 mag nem 8, hanem 4+4, hidd el az iPhone is meg fogja kapni a 8 magot egyszer. Játszani nem szoktam mobilon, csak netezni, de arra nem elég a 3,5 col. En meg inkabb beulok a 102 centis tv ele - Ülj csak be bátyja Kőbánya Kispest-Újpest Központ vonalon. No látod az ilyen arcok miatt hoztam létre az oldalt, mint Te, eszed annyi, hogy éppen ne szard körbe a nappalit - hihetetlen...

    VálaszTörlés
  7. "A zene megy egy 3e Ft-os MP3 lejátszón is, csak azt nem kell jailbreakelni, hogy rá is tudj normálisan tölteni használható tartalmat."

    Nem kéne magad teszternek nevezni, ha alapvető ismereteid is hiányoznak a témában. Ne erőlködj, előbb olvass, tanulj, aztán majd ha nem csak képen láttál más rendszert, akkor nyilatkozz. Addig csak egy bohóc vagy, aki jártatja a száját minden tudás nélkül.

    VálaszTörlés
  8. :DD Igen megy rajta, pont 3 ft-tal kerul akkor tobbe, mint amennyit hajlando lennek kiadni a fostalicska samsungodert. Ha huzamosabb ideig akarok netezni akkor meg gephez ulok :D Te max akkor tudod meg mire nem eleg 3,5 col amikor korberohognek a pocsod miatt te igen hulye :D Bannerbe meg nyugodtan kiteheted hogy 'ez az oldal azert jott letre, hogy ne csak a kozvetlen csaladtagjaim tudjak rolam mekkora egy szellemi rovidnadrag vagyok' :D Majd rajossz, hogy ide max rohogni jarnak az emberek, mint ahogy en is :D Teszter?? :DD Na ez megint jo vicc...a boot idot 3-szor kellett lemernie mert ahhoz is hulye :D Addig merte mig ki tudott hozni vagy 1,5 masodperc elonyt a szappantarto javara :D Eeeeez igeeeeen. Gondolom ra is rantottal vagy 3szor :DD Vicc vagy...de abbol is a szarabbik fajta :D

    VálaszTörlés
  9. A 3 ft-tal többe kerülés az perpill pont 60e! A 3,5 col nem elég, de ezt ne egy olyan mondja ki, aki nem fogott még a kezében normális méretű telefont. A boot időt azért kellett 3x lemérni, nehogy valaki rámfogja, hogy véletlen volt ilyen gyors. Ellenben veled viszont tényekkel tudom igazolni, hogy csak az agyadban akad az Android.

    VálaszTörlés
  10. "Te komolyan elhitted a mesét, hogy 8 mag lasabb, mint 2?"

    Te nagyon hülye! Ezek az eredmények a Qualcomm 600 verzióval születtek, ami 4 magos. De ha az Octa lenne benne, akkor is csak 4 mag mehet max. Mielőtt szakértesz, legalább az alapvető dolgoknak nézz utána.

    Ha írtátok már ennek a baromnak, akkor sorry, de nincs kedvem végigolvasni az összes kommentet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne bosszankodj rajta, tedd azt amit mi, röhögj rajta egy sort, a kollégákkal azért járunk az oldalára, mert ekkora bohócot ritkán látni még a neten is :)

      Törlés
    2. Röhöghetsz, az össze iPhone-nak van típushibálya, és az új üdvöske is ezer sebből vérzik: olvasd a cikket, és nézd a Mestered magyarázkodását: http://appleblog.blog.hu/2013/03/21/sok_a_gond_a_retina_macbook_proval Hihetetlen, az iPhone sehol nincs, ahogy Version mondaná, már a mostani TOP10-be se fér bele.

      Törlés
    3. Alapvetően nekem is szimpatikusabb az android és a Samsung, szóval azzal nincs gond. De fényezze helyesen! Ez nem a 8 magos verzió, és ha az lenne, akkor sem mehetne a 8 mag egyszerre.

      Törlés
  11. most idefosol egy cikket a retina macbookrol? mi koze ennek a telefonos temahoz? mit foglalkozol te ezzel amikor az ratyi androidod laptopot sem gyart?? ennek kb annyi koze van az egeszhez, hogy volt harom samsung tv-nk es mind a harom kuka. neked uldozesi maniad van az appletol....ez a kulonbseg, hogy minket meg kurvara nem is erdekel az android se a galaxy. megjegyeznem ismet ROHOGNI JARUNK IDE ;)

    VálaszTörlés
  12. Csak szeretném kideríteni, hogy mi az igazság. Lemérni, megmutatni, kiszámolni. Nyilván nem egyedi eseteket, hanem általános típushibákat keresünk, amiről sajnos semelyik tulajdonos nem beszél. És kihasználva ezt a némaságot, összehordtok minden rosszat a konkurenciára. Szégyeljétek magatokat! Igazából tényleg ott tartunk, hogy az Apple termékeinél jóval jobb minőségű cuccokat gyárt Samu. Örülök, hogy rendszeres olvasóim lettetek, miről csináljunk videót, miről szeretnétek olvasni?

    VálaszTörlés
  13. Jó lenne, ha mindegyikőtök kitalálna valami becenevet, és a Név/url cím opciót használnátok. Linkeljetek ti is valami érdekeset.

    VálaszTörlés
  14. egy kis érdekesség:

    http://www.android4fans.com/2013/03/21/galaxy-s4-vs-htc-one-vs-iphone-5-video-recording-comparison/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy elveri az S4 az iPhone 5-öt, mint annak a rendje. Köszi a linket!

      Törlés
  15. "Szégyeljétek magatokat! Igazából tényleg ott tartunk, hogy az Apple termékeinél jóval jobb minőségű cuccokat gyárt Samu."

    Elmész te a .... majd mondtam hova az ilyen hazugsággal!!!!

    Végigjártam a Galaxy S sorozatot. SGS alaplapihiba, SGS II kétszer kijelző, egyszer alaplap csere, Note kijelzőcsere, SGS III a héten kijelzőcsere.. A büdös életbe nem veszek többet ennek a tárgya gyártónak a készülékeiből. A következő készülékem a HTC ONE lesz, talán azok képesek még valami használhatót is gyártani.
    Mielőtt makogni kezdenél, 3 kollégám használ Samsung készüléket és mindhárman ismerik már a szervizt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Senki sem hiszi el neked, hogy 4 különböző típusú egymás után használt készüléked is hibás. Ne provokálj itt, ez nem Apple termék, itt nem a "hype-ért és a logókért, hanem a teljesítményért és a minőségért fizetsz". Anyukád nem szólt, hogy recskázáshoz ne vidd be az okostelefonjaid a fürdőszobába?:-) A viccet félretéve nálunk semmiféle probléma nem volt, legalábbis biztosan nem több (fele), mint az Apple termékekkel.

      Törlés
    2. Szarok rá, hogy mit hiszel, olvasgass fórumokat, van elég panasz a Samsung vackaira nélkülem is. De arra is szarok, hogy mi a véleményed az Apple termékeiről, mert még nem használtam, de hajlok rá, hogy ki fogom próbálni az iPhone-t, mert a Samsung hulladékainál nem hinném, hogy bárki képes rosszabbat gyártani.

      Törlés
  16. "ahogy Version mondaná, már a mostani TOP10-be se fér bele."

    Két hülye egy pár :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet röhögni a mondaton, aztán nézz körbe a piacon, és koppanni fogsz, hogy tééényleg....

      Törlés
    2. http://news.cnet.com/8301-13579_3-57575557-37/the-iphone-tops-j.d-power-satisfaction-rankings-again/?ttag=fbwp

      Törlés
    3. Lehet nem ugyanazon a piacon nézünk körbe, lehet neked nem a Józsefvárosin kéne, mert a világpiacon nem igazán úgy vannak a dolgok, ahogy te elképzeled :)

      Törlés
  17. Ja, kiírtam szavazást az oldal tetejére, tessék szavazni, ne csak savazni...

    VálaszTörlés
  18. http://news.cnet.com/8301-13579_3-57575557-37/the-iphone-tops-j.d-power-satisfaction-rankings-again/?ttag=fbwp

    VálaszTörlés
  19. Röhejes a Samsung, bejelent egy készüléket, aztán a világ nagyobb részén még csak nem is azt forgalmazza majd: http://www.sammobile.com/2013/03/20/your-country-will-get-exynos-or-snapdragon-variant-of-the-galaxy-s-4-we-have-the-answer/

    Okta-s S4 a fantomtelefon, beszélünk róla, csak látni nem lehet, mert még nincs kész a piacra dobás előtt 3 héttel. Szánalom. Biztos az a gond, hogy melegszik, aztán használat közben leolvad róla a biliműanyag :)

    Bármelyik másik gyártó inkább, mint ez a gagyigyár.

    VálaszTörlés
  20. Te azzal ne foglalkozz, majd megoldják, lehetőleg hatékonyabban és elegánsan, mint az Apple mondjuk a kopás problémát pl. Nem tudom milyen a matekod, de 50 milliónak mennyi a 4X-ese? http://hvg.hu/tudomany/20130321_446os_vagyfokozo_a_samsung_galaxy_s4 A világ legkelendőbb okostelefonja lesz. Ez van, sorry!

    VálaszTörlés
  21. A környezetemben legalább 10 ember használ i5-öt de egyiknek sem kopik, az én és főnököm S3-ma viszont már olyan, mintha vedlene. Minden fizikai behatás nélkül lepereg a fémes bevonat a keretről (az enyém ráadásul gyári Samsung tokban van, ha jól láttam, neked is az van.

    Szóval más dolog az urban legend és más a valóság.

    A te matekod meg eléggé gyér lehet, vagy szövegértésből buktál meg, mert nem az S3-as eladások 4x-eséről van szó, hanem a megjelenéskori előrendelések számáról, az meg, ha jól emlékszem 400 ezer volt az S3-nál, szóval jó esetben 1,6 millió S4 el fog fogyni előrendelésben. Apró bibi, hogy iPhone-ból ennél 2-4x több fogy az első hétvégén.

    No meg ugyebár S3-ból 1 év alatt fogyott 50 millió iPhone-ból meg 3 hónap alatt :)

    VálaszTörlés
  22. Iphone -t manapság már csak a gyökerek vesznek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól, hogy te vettél, még nem kell általánosítani :)

      Törlés
  23. Annyira hülyék vagytok, hogy fent a szavazásnál a kérdésre szavaztok:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szavazás a hülye, mert bármire böksz a kérdés változik csak :)

      De semmi gond, illik az oldalad "szellemiségéhez" :)

      Törlés
  24. Análkezű Edward2013. március 26. 15:16

    Tetszik ez az oldal Frédy! A sok szifonos felszopkodja egymást Handrásnál, utána meg ide jönnek köpködni! :D
    Mondjuk a megjelenítésen lenne mit hegeszteni, de ilyen köpködőnek pont tökéletes! :)
    Csak nyomd a posztokat sűrűn, a szifonos kis tinédzserek meg idegeskedjenek! :D:D

    VálaszTörlés
  25. Szevasz Tesó!:-) Végre felismerted a szitut. Kivagyok tőlük rendesen. A blog kidolgozása/igényessége pont hozzájuk van igazítva. Postolok majd ahogyan tudok, jelenleg a Működés részen dolgozom, porig fogom alázni a kuka elavult IOS-t. A sebsség alázáson már túl vagyunk ugye.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Análkezű Edward2013. március 26. 15:40

      Óóóóh, hát a tények hol érdeklik a sok fanatikus szektást? :D

      Törlés