2013. március 26., kedd

Miért a Galaxy S3 a legjobb okostelefon jelenleg? Adatgyűjtés

Sokan kérdeztétek e-mailben, hogy mikorra várható az új rész. Rajongóimnak üzenem, hogy szerkesztőségünk lázasan adatot gyűjt egy átfogó cikkhez. Várom kommentek formájában az érveket. Addig nézzük az egyik kedves rajongóm videóját:)


Avagy "Bigger is Better", hisz mindenki tudja! Segítsetek Ti is Freddynek. Várom a szempontokat ami alapján hasonlítsunk, és várom akár a konkrét érveket is. A szavazatok eredményét is nézem, hamarosan érkezik a cikk az Android hibáiról. Szép napot!

62 megjegyzés:

  1. :DDD ennel nagyobb telitalalatod nem is lehetne...tokeletes :D pont az ilyen lofaszjoska ratyi kis buziknak valo mind az android mind a galaxy :DD o biztos tudja, hogy a 'bigger is better'...tuti szeret szopni, meg a seggeben is megfordultak mar paran. azon se csodalkoznek ha o lenne a csajod :DD

    VálaszTörlés
  2. Csak szeretnéd a szerepcserét:-) A Mammut az iPhone launchok alkalmával van tele ilyen gyökerekkel. Amúgy jófej a srác, csak tükröt rak az arcotokba. A kép amir láttál zseniális...

    VálaszTörlés
  3. :D Ja igen, gyerekkoratol buzinak keszul, hogy majd tukrot tartson az arcunkba :D Ma se volt sok ertelme annak, hogy felkelj :DD

    VálaszTörlés
  4. Talán több, mint a tiédnek. Mi volt a suliban?!

    VálaszTörlés
  5. Ez most komoly? baz... direkt égeted magad ilyen videókkal?

    VálaszTörlés
  6. Igen, ez bizony komoly!:-) Akár egy instant getező tinédzser is lehetne az iPhone sorból. Vagy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Méé kismókus, te nem vagy instant getezős emberke, csak éppen a Samsung sorából?
      Ez egész blogod erről szól.

      Más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem, ugye-ugye?

      Törlés
    2. Ne pörögj túl, csak lemértem 1-2 dolgot, amit az emberek eddig másképpen hittek.

      Törlés
    3. No igen, az Android userek számára egyik legfontosabb funkció a reboot, hisz napjában többször is szükséges neki. Egy iOS usert ez nem érdekli, hisz 2-3 havonta egyszer kibírja várni, bármennyi ideig is tart.
      A geekbench score meg szép dolog, de hiába magas az érték, ha lagol a menü és akad a scroll :)

      Törlés
    4. Az Android jól kezeli a memóriát, nincs szükség itt sem újraindításra. Sem a menü, sem a scroll nem akad. Nem csak az S3-mon, hanem az összes közép és felső kategóriás telefonon rendben van. Elhiszem, hogy te ezzel próbálod magad nyugtatgatni, de sajnos már nem igaz ez a hátrány. Ellenben Apple eszközökön bármikor mutatok neked lagot, ez kulturált formában a kövi videómban demonstrálni is fogom.

      Törlés
    5. "Az Android jól kezeli a memóriát, nincs szükség itt sem újraindításra."

      Olvasgass fórumokat, mindenhol javasolják a legalább 2-3 naponkénti újraindítást, mert a rendszer nem bír huzamosabb ideig hibátlanul működni.

      "Sem a menü, sem a scroll nem akad. Nem csak az S3-mon, hanem az összes közép és felső kategóriás telefonon rendben van."

      Az a gond, hogy itt van az asztalomon legalább tucatnyi a felső kategóriás Androidos készülékekből, köztük az is, amiért te a nyáladat csorgatod már egy hete, de megsúgom, mindegyik lagol és akad. Egyszerűen azért, mert az Android ilyen.

      Nem értem miért kell lejáratni az Androidot használó embereket ezzel a bugyutasággal, amit te blognak mersz hívni. Szánalmas vagy és egyre kevésbé vicces.

      Mielőtt meg tesztelgetnél lehet jobb lenne, ha a készüléked leírását legalább egyszer elolvasnád és akkor nem írnál olyan idiótaságokat, mint amit lentebb tettél.

      Törlés
  7. Huhh, ez egy fos blog. Külsőre, belsőre.

    VálaszTörlés
  8. Kit érdekel a véleményed? Lehet hogy fos, de legalább van!

    VálaszTörlés
  9. Azért, hogy a Tefélédnek csak elég legyen megmutatni. Hogy amit nagy mellénnyel az androidról terjeszt, az kamu. A jelenlegi csúcs iPhone-t szinte mindenben elveri az S3, az S4 meg kétszer.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A jelenlegi csúcs iPhone-t szinte mindenben elveri az S3"

      Hát persze, kivéve biztonság ( http://freeportal.hu/minden-tizedik-android-alkalmazas-virusos/ ), stabilitás, szolgáltatások, alkalmazások minősége és száma stb.

      Üveggyöngyökből több van Androidon ezt aláírom, csak éppen aki nem hobbinak vesz telefont, azt ez hidegen hagyja.

      Te csak játszogass a romjaiddal a szobád félhomályában, a nagyfiúk inkább az élet más területein tevékenykednek :)

      Törlés
    2. Hagyjuk ezeket a mende-modákat már. Napokban volt hír, hogy az Apple még azt az egyszerű hátsókaput sem tudta befoltozni, amivel kód nélkül be lehet jutni a menübe. Vicces bagatel hibák. Az IOS is sebezhetőbb, nézd csak ezt pl: http://index.hu/tech/2013/03/27/iphone_veszelyesebb_az_androidnal A stabilítás ugyanolyan, és alkalmazások száma és minősége is jóval jobban növekszik, mint IOS-en. A ROM-ot meg csak egyszer kell felrakni, a Cyano magától frissül. De igazából kevesebb időt töltök el, mint kisbarátaid a Jailbreakeléssel.

      Törlés
    3. Kód nélkül nem jutsz be a menübe, "csak" a címjegyzékbe, ellenben az S3-al, ami a teljes rendszert feloldja :)
      http://www.youtube.com/watch?v=CEIZXRfnR1c

      Attól, hogy tudsz olvasni még nem ártana, ha értelmezni is tudnád azt:

      "A Google platformja viszont már most sok kihasznált sebezhetőséget tartalmaz, könnyű kártékony alkalmazásokat feltölteni a Play alkalmazásboltba is, ezért a bűnözők kevésbé motiváltak újak keresésében – ellentétben az Iphone-okkal."

      Ergo az Android már nyitott könyv, akár egy 5 éves is megtöri és távolról képes bármit rátölteni, iOS-re meg még mindig manipulálni kell a készüléket és ha fent lévő rendszerverzió nem törhető, akkor zárva a kapu, nincs bejárás. Minden más csak porhintés és marhaság (hackerek tucatjai dolgoznak hónapokat az iOs megtörésén, ha nem lenne nehezen törhető, akkor ugyanolyan gyorsan jailbreakelhető lenne, mint ahogy az összes Android rootolható.

      Törlés
    4. Csak józan paraszti ésszel gondolkozz, ha a segélyhívót tárcsáznád, akkor minek hozzáférni a címjegyzékez, komplett hiányzik is ez a gomb: http://kepfeltoltes.hu/130331/2013-03-31_21.19.51_www.kepfeltoltes.hu_.png Lehet hogy egy almás blogon a kisbarátaid elhiszik ezt a kis ferdítést, itt kurvára kiröhöglek. A Google-nál nem gyakorló programozók dolgoznak, akik 2x belelépnek ugyanabba a kupac szarba: http://szifon.com/2013/03/21/az-ios-6-1-3-javit-ugyan-egy-hibat-de-magaval-hoz-egy-meg-ujabbat-is/ Emlékszel az ébresztőórás bugra, ott is kétszer baszták el.

      "(hackerek tucatjai dolgoznak hónapokat az iOs megtörésén, ha nem lenne nehezen törhető, akkor ugyanolyan gyorsan jailbreakelhető lenne, mint ahogy az összes Android rootolható."

      Azért ilyen nehéz a törés, mert zárt az oprendszer. Az IOS-nél ellened, az Androidnál miattad van lekorlátozva a rendszer. Ha ezt a mondatom megérted, jó úton jársz.

      Úgyhogy próbálhatsz fogásokat keresni. Minden adat és stati engem igazol, körberöhöglek az Androidos barátaimmal. Nyomogasd a szégyenben maradt i5-öd, és vedd majd meg nyár végén az 5S-t, ami lassabb lesz a S4-nél is...

      Törlés
    5. Ebből is látszik, hogy még a saját készülékedhez sem értesz és úgy próbálod osztani az észt :D

      Azért van ott a címjegyzék gombja, hogy elérd az ICE számokat:
      http://kepfeltoltes.hu/130331/2013-03-31_22.30.19_www.kepfeltoltes.hu_.png
      http://kepfeltoltes.hu/130331/2013-03-31_22.32.57_www.kepfeltoltes.hu_.png
      http://kepfeltoltes.hu/130331/2013-03-31_22.33.03_www.kepfeltoltes.hu_.png

      "Lehet hogy egy almás blogon a kisbarátaid elhiszik ezt a kis ferdítést, itt kurvára kiröhöglek."

      Röhögni én röhögök rajtad, dilettáns kis fickó vagy, aki Geekbench pontsázmokra veri magát de alapvető funkcióit sem ismeri a készülékének.
      Szánalmas vagy kismókus!

      "A Google-nál nem gyakorló programozók dolgoznak, akik 2x belelépnek ugyanabba a kupac szarba"

      Teljesen igazad van, mert az Androidban nincs is ilyen hiba, ezt a Samsungos gyerekek cseszték el és az azóta kijött sokadik javítás után is ugyanúgy megvan.

      "Az IOS-nél ellened, az Androidnál miattad van lekorlátozva a rendszer. "

      Hát persze kis mókus, azért veszik el a garanciádat, ha rootolsz, ugye? IPhone-nál azért ez hiba nélkül visszaállítható, míg a HTC ezt teljesen ellehetetlenítette, a Samsung meg többlépcsős számlálót vezetett be, hogy kiszűrje a garancia köréből a rootolt készülékeket.
      Biztos érted teszik, nem ellened.. Nem minősítem azt a korlátolt és buta gondolkodást, ami téged jellemez...

      "Minden adat és stati engem igazol, körberöhöglek az Androidos barátaimmal."

      Androidos vagyok és körberöhöglek, nem értesz te sem az Androidhoz, sem az iOS-hez, sem semmihez, csak egy kis pöcs vagy aki megpróbál valakinek látszani, de csak egy vicces kis karikatúra lesz a végeredmény. Aki erre jár, az csak rajtad röhög, még nem tűnt fel?

      Rágcsálókám...

      Törlés
    6. Örülök, hogy járnak ide kommentelni üres időkben is, annak nem, hogy pont te:-) Szememben aki gyári romot futtat, az eleve másik polcon van. Te egy ügyes felhasználó vagy, aki sok telefonos blogon is megfordul, ismeri a híreket, PONT. Azért úgy nem fogok beégni, mint almás kisbarátunk, aki nem tudta, hogy a Notification Centerben felbukkanó eseményt, ami kitakarja az alkalmazásgombokat, elég csak kihúzni oldalra. Több készüléken is megnéztem, az általad linkelt videó egyiken sem reprodukálható, ha mégis az lenne, akkor kikapcsolnám ezt a lehetőséget. Nem használok még PIN kódot sem, tök fölösleges, egyéb módszerekkel is, amik cikkekben nincsenek leírva, kikerülhető bármilyen lock. Ez ellen az Androidban már fejlett fájltitkosítás áll rendelkezésre. A Geekbench egy crossplatformon futó progi, szépen látni pl, hogy az i5-höz képest 2x annyi számolókapacítás áll rendelkezésre az S4-en. A mondatom sajnos nem sikerült megértened, nem a garanciáról beszélek, kapsz még egy környi időt, hogy kitaláld mire gondolok, hajrá. Kb 2 perccel több idő nekem, hogy az általad említett számlálókat kinullázzam. Hardveres is meg lehet oldani, úgy még egyszerűbb. Sosem paráztam a garikkal, de nem is volt rájuk szükség, egyik készülékemmel sem volt gond. Igen, bátyja, ez az oldal célja, hogy kis színt vigyen az unalmas készüléktesztekbe, és pár olyan problémát is felvessen, amit eddig csuklóból elintéztek egy mondattal. A mogyoróevés az image része, legalább egyedi vagyok, ellenben veled, Te Stock Rom-os...:-)

      Törlés
    7. A vásárlók 99,9%-a gyári rendszerrel használja a készülékét, tesztet és következtetéseket levonni egy mókolt külsős rommal emiatt teljesen felesleges, mert egy szűk rétegen kívül senkit sem érint a dolog.
      A hiba a mai napig jelen van, reprodukálható és az, hogy te mit kapcsolsz ki, vagy be, senkit nem érdekel, főleg annak fényében, hogy milyen nagy mellénnyel nyáladztál az iOs hasonló hibájára, ami ehhez képest mégis kisebb jelentőségű, mert a rendszerbe nem tudsz bejutni általa.

      Az Android fájltitkosítása egyébként opcionális, ellenben az iOS fájlrendszere gyárilag titkosított, ezért is nehéz a megtörése.

      A garancia egy Samsung készüléknél elég lényeges kérdés, mert az eladott készülékek több mint fele 1 éven belül meglátogatja a szervizt (persze ezzel majd vitázni fogsz, de én meg elnézően mosolygok, mert első kézből ismerem a statisztikát), persze, ha te szívesen kifizetsz egy alaplap-, vagy kijelző cserét akkor hajrá.
      A Samsung nem szívjóságból rakja a rendszerbe a számlálót és zárja le a bootloadert jópár készüléke esetén, ha ezt nem fogod fel ésszel, akkor sajnállak.
      A számlálót egyébként hardveresen már jó ideje nem lehet költséghatékonyan nullázni (legalábbis JIG-el nem), a szoftveres nullázás meg csak részben működik, ha a szervizesnek rossz napja van, akkor megszívathat könnyedén, TriangeAway ide-vagy-oda. Más gyártóknál (Sony, Motorola, HTC) meg eleve vagy fel sem tudod törni a bootloadert, vagy később nem tudod visszaállítani. Szóval nem csak az Apple teszi nehézzé a root jog megszerzését, hanem a többi gyártó is, csak az a különbség, hogy az Android biztonsági szintje lényegesen alacsonyabb, így az egyetlen komolyabb visszatartó erő a gyártó részéről a garancia elvétele.

      A rendszerem egyébként nem stock, csak veled ellentétben én szeretem kihasználni a készülékem plusz tudását is és nem azért adok pénzt, hogy egy fapados kiherélt Androidot futtassak, ha ezt szeretném, akkor Nexust vettem volna jóval olcsóbban. No meg veled ellentétben én képes vagyok saját ROM összerakására és nem szorulok rá a CM-es vackokra. :)

      Az oldalad egyébként valóban színt visz a tech oldalak egyébként is sokszínű világába, bár ide nem tapasztaltokért és információkért jár az ember, hanem hogy jót mulasson rajtad. Persze, ha te szándékosan akartad magára vállalni a techbohóc imázst, az a te dolgod.

      Törlés
    8. "A Geekbench egy crossplatformon futó progi, szépen látni pl, hogy az i5-höz képest 2x annyi számolókapacítás áll rendelkezésre az S4-en."

      A jelenlegi firmware-el az S4 még az S3-nál is lassabb és akadozóbb a mindennapi használat során :)
      Szóval egyrészt jó, hogy ilyen nagy számokkal dobálózunk egy szintetikus teszt során, de vajon ebből mit tud a készülék profitálni a mindennapokban, az elterjedt alkalmazások használata során? Megsúgom, semmit.
      De ha számháborúzni akarsz, akkor lehet várnod kéne még a következő iPhone megjelenéséig, mert lehet, hogy az A7 4 maggal odacsap a 4+4-es oktának, ahogy az A6 is körberöhögte az Exynos-t.
      No meg azt se felejtsd el, hogy az oktás S4-ben lévő GPU mostanra érte be a fél éve piacon lévő iPad4 grafikus teljesítményét és a következő almás készülékekben annál fejlettebb GPU lesz és a Samsung ismét 1 évig ülhet a kispadon (az S3-at még az i4S is körberöhögte GPU téren).

      Törlés
    9. Magyarázhatsz itt serényen, de több S4 fog fogyni, mint i5S, eben biztos vagyok. Ne tégy úgy, mintha minden rendben lenne, ne akard az iPhone-t még mindig a legjobb telefonnak feltüntetni, 50 millió ember már biztosan röhög rajtad. A többi gyártónál elavultabb HW, és kőkorszaki SW. Ezt nem csak én, hanem már az Apple fórumokon is problémaként van említve.

      Törlés
    10. Mint ahogy több S3, mint i5? Az a jóslatod sem jött be, ez sem fog.

      Milyen elavultabb hardver? Te totál idióta vagy. Azonos órajelen kétszer gyorsabb az i5, mint a hűű de modern S3-ad, grafikai teljesítményben meg 4x gyorsabb.

      Az S4-et meg ne az i5-el hasonlítgasd, hanem majd a pár hónap múlva megjelenő i5S/i6-al.

      50 millió ember vett S3-at 1 év alatt, 50 millió ember vett i5-öt 3 hónap alatt. Ennyit erről.

      Törlés
    11. "Azonos órajelen kétszer gyorsabb az i5" Fú de hány embertől hallottam ezt. Húzzák fel ők is arra az órajelre. Így nem gyorsabb. Lemértem, cikisüti van haver...

      Törlés
  10. "A vásárlók 99,9%-a gyári rendszerrel használja a készülékét"
    Ez maximum a te baráti körödbeni stati lehet, nálam ez az arány 60 rootol-40 nem, hoppá! Sőt, 70 jailbreakel és 30 nem IOS vonalon! Csak azok nem akarják jobbá tenni a készüléküket, akik nem értenek hozzá.

    "milyen nagy mellénnyel nyáladztál az iOs hasonló hibájára, ami ehhez képest mégis kisebb jelentőségű, mert a rendszerbe nem tudsz bejutni általa."
    Itt az a ciki, hogy külön csak 1 olyan javítás jött pont ezt foltozza be, de mint kiderült mégsem. Elárulom, hogy a Cyanogenmod 1 heti changelogja hoszabb mint mondjuk az IOS5-ről 6-ra váltásnál. A Cyanogen-es "szűk réteg" meg csak ennyi készüléket támogat: http://get.cm/ Igazából mi nem a készülékünkhöz ROM-ot, hanem a ROM-unkhoz választunk készüléket.

    "Az Android fájltitkosítása egyébként opcionális, ellenben az iOS fájlrendszere gyárilag titkosított, ezért is nehéz a megtörése."
    A fájltitkosítás, és a készülék törhetősége kötött nincs összefüggés sajnos Padre.

    "A garancia egy Samsung készüléknél elég lényeges kérdés, mert az eladott készülékek több mint fele 1 éven belül meglátogatja a szervizt"
    Ellenben az iPhone-nál, ahol szinte kivétel nélkül az összes készüléknél volt Home gomb csere. Sokadszori visszavitelekről olvasni MAC vonalon is. Ha engem kérdezel, iPhone vonalon több a szervizügy (nagyszámú személyes tapasztalat).

    "ha te szívesen kifizetsz egy alaplap-, vagy kijelző cserét akkor hajrá."
    Alaplap meghibásodásnál még a szerviz sem tudja kiolvasni, hogy volt-e custom rom rajta. Egyébként bármikor olyan állapotba tudom juttatni a telefont, hogy a szerviz sem tudja már rendbehozni, és cserélni fogják. Egyértelmű kijelző cserénél meg nem hiszem, hogy a ROM-ot fogják nézegetni.
    "A számlálót egyébként hardveresen már jó ideje nem lehet költséghatékonyan nullázni (legalábbis JIG-el nem), a szoftveres nullázás meg csak részben működik, ha a szervizesnek rossz napja van, akkor megszívathat könnyedén, TriangeAway ide-vagy-oda."
    Úgy látszik van pár módszer, amit te sem ismersz, de ennyire tuti nem szivatnak meg. Csak ezért nem fogom a gagyi gyári rommal használni a cuccot 2 évig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdektelen a baráti köröd.
      Az XDA-nak van 5 millió regisztrált tagja (ezek persze nem mind Android felhasználók).
      Android eszközből naponta aktiválnak 1 milliót.

      Számolgass kis mókus.

      --

      Az S3/Note/Note2 lock screen probléma már lassan 4 hónapos és mióta kiderült már kijött vagy 4 új rom verzió. Szóval jobb lenne, ha mélyen hallgatnál :)

      --

      "A fájltitkosítás, és a készülék törhetősége kötött nincs összefüggés sajnos Padre."

      Tekintve, hogy minimális ismereteid sincsenek a témában, erről nem is szándékozom veled vitázni.

      "Ellenben az iPhone-nál, ahol szinte kivétel nélkül az összes készüléknél volt Home gomb csere."

      Kár, hogy ez nem igaz. Kb. 100 iPhone usert ismerek, de egyiknek sem volt ilyen problémája. Ellenben a felső kategóriás Galaxy készülékek hullanak mint a legyek, mert a drága Samsung selejtes flash memóriával szerelte őket. Tette mindezt úgy, hogy már az előző generációnál is gondok voltak emiat, de hát persze a profit mindenek előtt és ugye a selejtet sem szabad kidobni.

      "Ha engem kérdezel, iPhone vonalon több a szervizügy (nagyszámú személyes tapasztalat)."

      Nem kérdezlek téged, mert első kézből tudom a szerviz statisztikákat, mind a szolgáltatói, mind a márkaszervizektől. Maradjunk annyiban, nagyobbat nem is tévedhettél volna :)

      "Alaplap meghibásodásnál még a szerviz sem tudja kiolvasni, hogy volt-e custom rom rajta"

      Ez csak a szervizes jóindulatán múlik, ugyanis ki tudja deríteni, ha akarja. H rossz napja van és nagyon ráér, akkor megszívtad.

      "Csak ezért nem fogom a gagyi gyári rommal használni a cuccot 2 évig."

      Mondjuk megértelek, S3-ra csak gagyi romok vannak, azoknál még a kiherélt CM is jobb. Persze kérdés, hogy minek vettél ilyen szemetet, ha eleve a pure Androidot akarod használni, egy Nexus-szal jobban jártál volna (bár az is több sebből vérzik).

      Törlés
  11. "Más gyártóknál (Sony, Motorola, HTC) meg eleve vagy fel sem tudod törni a bootloadert, vagy később nem tudod visszaállítani."
    Van rá lehetőség, sokáig HTC-s voltam. Az első modelleknél elég rossz volt a support, de mostanra tele van jó leírásokkal az internet, és egyre egyszerűbb a root. Még egyszer elmondom, a gyártónak a root korlátozással teljesen más a célja, mint az undorító Apple oldalon.
    "A rendszerem egyébként nem stock, csak veled ellentétben én szeretem kihasználni a készülékem plusz tudását is"
    A bejelentéseken reklámozott plusz képességeket az első körben szoktam kikapcsolni. Egyébként ha kellően ügyes vagy, a neked tetsző dolgokat visszarakhatod, ahogy azt a romok készítői általában csinálják. Az alap Cyanogenbe visszapakolják a cuccokat.

    "hogy egy fapados kiherélt Androidot futtassak, ha ezt szeretném, akkor Nexust vettem volna jóval olcsóbban."
    Sajnos nem vagy képben a készülékárakkal, következő körre olvass utána, és linkelj pár Nexus árat. Amúgy te sem gondoltad komolyan, hogy hallpikkely hátuljú Nexust veszek?

    "No meg veled ellentétben én képes vagyok saját ROM összerakására és nem szorulok rá a CM-es vackokra."
    Irigyellek, hogy ennyi szabadidőd van. A CM a világ legtöbb készülékre megjelent, és legstabilabb ROM-ja, több készüléken is teszteltem, ez vált be nekem a legjobban. A saját rom összerakását meg hagyjuk, a jelenlegi eszközökkel egy gyakorló középiskolás is képes erre. Ha saját kernelt írsz, akkor ok, de nem hiszem, hogy erre képes lennél. Hivatalos béta teszter vagyok. De tetszik a dumád, a Beach-en a szőke csajoknál biztosan bejön, itt nem sajnos...:-)

    "Az oldalad egyébként valóban színt visz a tech oldalak egyébként is sokszínű világába, bár ide nem tapasztaltokért és információkért jár az ember, hanem hogy jót mulasson rajtad. Persze, ha te szándékosan akartad magára vállalni a techbohóc imázst, az a te dolgod."
    Csak egy külön oldalt szerettem volna, ahol nem cenzúrázzák ki a másnak nem tetsző dolgaim (itt te alapból megkapod a tiszteleted, és tuti nem törlöm egy hozzászólásod sem, vagyis előnnyel indulsz). Szabadidőmben szórakozásból csinálom, most egy párhetes pihi is lesz, mert felszaporodtak magánügyi dolgaim, és teljesen más témakörben (nem telefon) is vannak projektjeim. Szóval örülök, hogy időt nem sajnálva kommentálsz, de légyszi ezt máshol tedd, itt senki nem kíváncsi rá, nekem meg nincs időm neked válaszolgatni. És ne használj szakszavakat, mert a blogokról átszivárgó emberek (akiknek szól az oldal) úgysem értik, a félig értőket is csak megtéveszted. Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Van rá lehetőség, sokáig HTC-s voltam. Az első modelleknél elég rossz volt a support, de mostanra tele van jó leírásokkal az internet, és egyre egyszerűbb a root."

      Itt a nagy lehetőség, hogy valami nagyot mutass!
      Tessék, meséld már el, miként rootolnál és nyitnál meg egy One X-et, vagy One-t anélkül, hogy végleg elbúcsúzz a garanciától.

      "Egyébként ha kellően ügyes vagy, a neked tetsző dolgokat visszarakhatod, ahogy azt a romok készítői általában csinálják. Az alap Cyanogenbe visszapakolják a cuccokat."

      A CM-be lószart sem raknak bele, mert a Samsung nem adja ki a saját fejlesztéseinek forrását és a rendszerét is csak hézagosan, ezért is nem lesz S4-re CM rom.

      "Sajnos nem vagy képben a készülékárakkal, következő körre olvass utána, és linkelj pár Nexus árat. Amúgy te sem gondoltad komolyan, hogy hallpikkely hátuljú Nexust veszek?"

      Lényegesen olcsóbbak a Nexus-ok (nem hinném, hogy 350 dollárért kapnál új, Samsung garanciás S3-at :) ).
      Miért, a tejfölös doboz-műanyagból készült hátlap jobban tetszik? :D

      "A CM a világ legtöbb készülékre megjelent, és legstabilabb ROM-ja"

      Persze ez nem igaz, de jól hangzik. Stabilitásban és fogyasztásban a legrosszabb romok. Mondjuk ha nincs más, mert a gyártó nem adja ki az újabb rendszert az adott készülékre, akkor még mindig jó megoldás, de csak kényszer és nem az, hogy jó. Persze vannak olyan mazochisták, mint te, akik inkább a földig lebutítják a drága pénzért megvett készüléküket, mert ettől valamiért nagyon expertnek gondolják magukat. Én speciel eleve nem is tudnék CM romot használni, mert az nem képes az exFat fájlrendszert használni, ezzel a 64 GB-os SD kártyát nagyjából ki is dobhatnám a készülékből.

      "A saját rom összerakását meg hagyjuk, a jelenlegi eszközökkel egy gyakorló középiskolás is képes erre."

      Szemmel látható, hogy te még ezt a szintet sem ütöd meg.

      "itt te alapból megkapod a tiszteleted, és tuti nem törlöm egy hozzászólásod sem"

      Apró bibi, hogy több hozzászólást is töröltél már, szóval kár a szóért.

      " és teljesen más témakörben (nem telefon) is vannak projektjeim"

      Ennek nagyon örülök és remélem, hogy ezen más területeken több sikered van, mint itt. Mert valljuk meg még a műkedvelő amatőr szintet sem ütöd meg, ha a mobiltechnológiákról van szó.

      "de légyszi ezt máshol tedd, itt senki nem kíváncsi rá"

      No mi van, a fagyi visszanyal?

      "És ne használj szakszavakat, mert a blogokról átszivárgó emberek (akiknek szól az oldal) úgysem értik, a félig értőket is csak megtéveszted."

      Lefordítom magyarra: Te nem érted miről van szó és úgy gondolod, hogy ez égő azokkal szemben, akik olvasnak.
      Megnyugtatlak, nem égő, mert eleve ezt várják tőled, ezért jönnek ide. Egy kellemes színfolt vagy, akin lehet egy kicsit mosolyogni.

      Én magam és kollégáim is azért olvasunk, mert jót lehet nevetni a bárgyú megnyilvánulásaidon és elképesztő tájékozatlanságodon. Még véletlenül se add fel, várjuk az újabb "tesztjeidet" és írásaidat. Hős Android lovag, ki magányosan küzd a Apple userek hordáival szemben :) http://kepfeltoltes.hu/130401/don-quijote_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      Törlés
  12. Mai metrózás: emberünk kezében egy SIII... Görgeti fel, görgeti le. Valami fura... Ja igen, megvan: recseg ropog az egész, akadozik, nem csak folyik szépen a képernyő.

    Csúcsmobil, helló.

    VálaszTörlés
  13. Hagyjad nem ért hozzá! Nekünk hasít, előz, aláz. Mindent, és mindenkit. A világ legszerethetőbb telója jelenleg!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ez a lényegi különbség. S3-on érteni kell a telefonhoz, fórumozni, custom romozni, barkácsolni, hogy úgy-ahogy gördülékeny rendszert kapj.

      Egy iPhone-os ehhez csak kiveszi a dobozból a készülékét és használja.

      Ezzel az a gond, hogy a felhasználók 99%-a nem új hobbit akar vásárolni a készülékével, hanem egy működő készüléket, emiatt elégedettebbek az iOS felhasználók (amit jó pár felmérés igazolt már eddig is).

      Törlés
  14. Freddy, ez nem egy android blog, hanem egy Szarszung blog. Valami furcsa logika mentén hiszed csak, hogy a álmaid telefonjának ellenfele az iPhone, de ez nem így van. Nos az iPhone-nak nem ellenfele az S3/S4, mert az sose lesz kérdés, hogy Samu vagy iPhone.
    A Szarszungod ellenfele az Xperia és más droidos telók, amik szvsz 2x olyan jók, mint bármelyik telód, mert használhatóbbak a mindennapokban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maximum árban olyan jó az iPhone. Ébredj fel, nézz körbe, Samu mindent ver! És nem csak telefonban. Már az S2 utólérte az maradi IOS-t. Ahogy áttért haveromat idézném: jó az iPhone, de nem ennyi pénzért. Az iPhone 5 max 120-at ér a jelenlegi piacon.

      Törlés
    2. Ébredj már fel te!
      Az S3/S4 jó készülék, de még mindig Android fut rajtuk.
      Az iPhone lehet, hogy nem annyira testre szabható, de a mindennapokban jobban használható egyszerűen azért, mert kényelmesebb, gyorsabb, megbízhatóbb és jobb minőségű alkalmazások és szolgáltatások érhetők el rajta.
      Androidon egész alkalmazás témakörök hiányoznak a mai napig, amik iOS-en elérhetők. Innentől sokaknak (zenészeknek, orvosoknak, mérnököknek, világosítóknak, autószerelőknek stb.) ha a szakmájukhoz elérhető alkalmazásokban gondolkodnak, akkor egy Androidos készülék szóba sem jöhet.

      Az iOS a fejlesztők alap mobil platformja, ez ellen ágálhatsz, de ez a tény, az Android csak másodhegedős, mert hiába a nagyobb elterjedtség, ha ezt csak az olcsóbb kategóriában éri el, ahol egyrészt sem fizetőképes várálóréteg nincs, sem olyan hardver, ami a komolyabb alkalmazások futtatásához elegendő lenne.

      Törlés
    3. Az iPhone lehet, hogy nem annyira testre szabható, de a mindennapokban jobban használható egyszerűen azért, mert kényelmesebb (több menü mélyen lehet kikapcsolni mondjuk a wifit, szarakodni kell a fájmásoláshoz), gyorsabb (nem gyorsabb, lemértük, kiprobáltuk), megbízhatóbb (relatív, de ugyanolyan megbízható egy mai csúcs android).

      Szóval szép és jó dolgokat írsz, de kicsit elfogult vagy. A csökkenő részesedés is azt mutatja, hogy a kutyának sem kell a (w)iPhone. Akciók akciók hátán, olcsó iPhone, lesz még roszabb...

      Törlés
    4. A wifi jó példa az Androidos gondolkodásra, iOS-en a rendszer képes a wifit menedzselni, ha nem kell kikapcsolja, ha kell aktiválja, szükségtelenül nem fogyaszt így teljesen felesleges kapcsolgatni (ha kapcsolgatod 1-2%-ot spórolsz meg maximum), Androidon meg ez alap kérdés, mert a rendszer képtelen normálisan lekezelni ezt a funkciót.

      A gyorsaság nem azt jelenti, hogy mennyivel gyorsabban bootol, és egy szintetikus teszt mit mutat (az utóbbi egyébként is az iPhone-ban lévő A6 technológiai fölényét bizonyítja), no meg valamiért nem nagyon akartad tesztelni a grafikai képességeket, amik terén az S4-ed csúfosan elbukna. Az alkalmazások sebessége és használhatósága, nagyobb tudása sokak számára fontosabb, mint a Geekbench számok.

      A részesedés meg nem jelent semmit, mert attól, hogy a filléres kacatokból többet kioszt ingyen a szolgáltatók zöme, attól az azt megvásárló emberke nem biztos, hogy elégedett lesz a platformmal, másrészt (tapasztalat), az ilyen felhasználó legtöbbször még Google accounttal sem rendelkezik, simán feature phone-nak használja a készülékét.
      Ezt egyébként pont a Google mutatta be, mivel az Android verziók elterjedésének mérésénél más stratégiát vezettek be és csak azokat a készülékeket vették számításba, amik használják Play-t.

      Egyébként meg vicces dolog ez a részesedés mantra, a piacon sem azt nézi a kofa, hogy mennyi krumplit adott el, hanem azt, hogy hány forintot keresett.
      Ezen a téren meg az Apple a piac teljes profitjának 73%-át viszi, mert nem árul filléres szemetet, mint az Androidos gyártók. A prémium szegmensben meg abszolút első, amit még a Samsungnak sincs esélye megingatni.

      Törlés
    5. "iOS-en a rendszer képes a wifit menedzselni, ha nem kell kikapcsolja, ha kell aktiválja, szükségtelenül nem fogyaszt így teljesen felesleges kapcsolgatni (ha kapcsolgatod 1-2%-ot spórolsz meg maximum)"
      Igen, hiszek neked főnök, azért született egy külön cikk arról, hogy hogyan kell kikapcsolni a cuccokat: http://handras.hu/?p=7240

      "Androidon meg ez alap kérdés, mert a rendszer képtelen normálisan lekezelni ezt a funkciót."
      Rendben kezeli ezeket a funkciókat.

      "Az alkalmazások sebessége és használhatósága, nagyobb tudása sokak számára fontosabb, mint a Geekbench számok."
      Igen, és gondolom a 3DMark mérőszámaiban sem hiszel. A hozzáértő tesztelők is rögtön ezeket a teszteket futtatták a készülékeken, ezzel egyértelműen tesztelhető a vas.

      "A részesedés meg nem jelent semmit, mert attól, hogy a filléres kacatokból többet kioszt ingyen"
      Sajnos már nem csak az alsókategóriás modellekről beszélünk. Lassan 1 Samsung modell nagyobb számot fog elérni, mint az Apple.

      "az ilyen felhasználó legtöbbször még Google accounttal sem rendelkezik, simán feature phone-nak használja a készülékét."
      Sajnos ez sem igaz, első telefonbekapcsoláskor elindul a varázsló, ahol 2 perc alatt tudsz csinálni fiókot, továbbá ki az a hülye, aki nem csinálja meg a regit, ha utána egy nagyrészt ingyenes alkalmazásbolthoz hozzáférhet.

      "Egyébként meg vicces dolog ez a részesedés mantra, a piacon sem azt nézi a kofa, hogy mennyi krumplit adott el, hanem azt, hogy hány forintot keresett."
      Egyre több ember választ Androidot, mint Apple-t, ez nagyon fontos szám!

      "Ezen a téren meg az Apple a piac teljes profitjának 73%-át viszi, mert nem árul filléres szemetet, mint az Androidos gyártók."
      Büszke lehetsz rá, hogy egy 150-et sem érő telót megveszel 210-ért, ebből nekem csak az jön le.

      "A prémium szegmensben meg abszolút első, amit még a Samsungnak sincs esélye megingatni."
      A prémium szegmensben már a top 10-be sem fér bele tudásilag, ne légy elfogult, tájékozódj! Minden gyártónak van már modellje, ami előzi az i5-öt. Sajnálom, remélem nem omlott össze benned egy világ Padre:-(

      Törlés
    6. "Igen, hiszek neked főnök, azért született egy külön cikk arról, hogy hogyan kell kikapcsolni a cuccokat:"

      Ha már belinkelted, akkor esetleg el is olvashattad volna :D
      HAndrás ezt írta: "A Wi-Fi és a 3G/LTE chipeket sosem kapcsolgatom, a telefon automatikusan vált ha ismerős Wi-Fi hálózatot érzékel. Ha napi 20-szor ki be kapcsolgatnám ezeket, valószínűleg több akksi időt veszítenék azzal amit a bekapcsolt kijelző nyomogatása okozna, szóval én nem kapcsolgatom ezeket a funkciókat."
      Ami egyébként igaz is.

      "Rendben kezeli ezeket a funkciókat"

      Kár, hogy nem ezt tapasztalom, pedig lassan 6 éve használok Androidos eszközöket.

      "Igen, és gondolom a 3DMark mérőszámaiban sem hiszel. A hozzáértő tesztelők is rögtön ezeket a teszteket futtatták a készülékeken, ezzel egyértelműen tesztelhető a vas."

      3DMark nincs még iOS-re, ugye ez nem probléma? :)
      Ha lesz, akkor majd görbül a szád, mert sajna amit az mér abban az Apple cuccok jóval erősebbek (az S4 most érte el azt a szintet, amit az Apple tavaly már prezentált órajelben alacsonyabb hardverrel és lényegesen nagyobb felbontású kijelzővel /lásd. iPad 4/).

      "Sajnos már nem csak az alsókategóriás modellekről beszélünk. Lassan 1 Samsung modell nagyobb számot fog elérni, mint az Apple."

      Álmodj csak. Az eddigi számok nem ezt mutatták. Lásd 1 év alatt 50 millió S3 vs. 3 hónap alatt 48 millió i5.

      "Sajnos ez sem igaz, első telefonbekapcsoláskor elindul a varázsló, ahol 2 perc alatt tudsz csinálni fiókot"

      Ne cáfold már meg a Google saját statisztikáját, mert kiröhöglek. :)

      "Büszke lehetsz rá, hogy egy 150-et sem érő telót megveszel 210-ért, ebből nekem csak az jön le."

      Büszke is lennék rá, ha ennyire nem számítana a pénz, de egyrészt nem vásároltam iPhone-t, mert Androidot használok (nekem kicsi a 4"), másrészt az androidos készülékem 20 eFt-al került többe, mint amennyiért az i5-öt kaptam volna (a jelenlegi előfizetésemhez), szóval ügyes próbálkozás a részedről, csak szart nem ér, mert a vásárlók zöme nem független készüléket vásárol.

      "A prémium szegmensben már a top 10-be sem fér bele tudásilag, ne légy elfogult, tájékozódj! Minden gyártónak van már modellje, ami előzi az i5-öt. "

      Mégis miben előzi meg? Lagok száma? Kártékony alkalmazások, malware, trójai számában? Felesleges, a felhasználó által 10 perc után letiltott feature-ök számában?

      Csak mert érzékelt sebességben, megbízhatóságban, alkalmazások számában, minőségében és sokoldalúságában, a készülékhez kötődő szolgáltatások számában és minőségében messze nem érte még utol az Android az iOS-t.

      "Sajnálom, remélem nem omlott össze benned egy világ Padre"

      Nem, mert veled ellentétben én nem egy álomvilágban élek.
      Nekem itt van mindkét rendszer az asztalomon és napi szinten használom őket és saját tapasztalatokat vonok le, nem mások véleményét szajkózom.
      Én első kézből tapasztalom, hogy mind az S3, mind a Note 2 mire képes és mire nem. Majd akkor leszel hiteles kismókus, ha vettél egy iOS eszközt és legalább fél évig használtad és valóban kiismerted, mert addig szart nem ér a véleményed.

      Törlés
  15. Itt egy kis statisztika a CM használatról:
    http://i2.wp.com/pdafanclub.hu/wp-content/uploads/2013/04/cmstats.jpg?resize=600%2C456

    Az összes Androidos készülék számához viszonyítva elég harmatos mennyiség.

    VálaszTörlés
  16. 4 millió eszköz futtat CM-et, ami igen tekintélyes. Egyik telefonomon sem volt gond vele. Legkevesebb aksihasználat, gyárinál is stabilabb. Annak meg különösen örülök, hogy kevesen használjak. Amikor S2-met kibasztam az asztalra 4.1.2-vel, és az S3-as havernak még csak 4.0 volt, az nagy flash volt. A lehető legújabb egyedi dolgokra törekszünk. IOS-en a kurva Jailbreakre hónapokat várni kell, és testreszabhatóság 0.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Note-okra még most sincs stable CM, ami meg van az hemzseg a hibától és tele van hiányosságokkal. Szóval nem minden eszközre van belőle használható.

      Törlés
    2. Az iOS jailbreak után könnyebben testre szabható, mint a droid. Olyan módosítások is pofon egyszerűen elvégezhetők, amik droidon ugyan megtehetők, de elég nehézkesen (pl. alkalmazások átszabása, magyarítása stb.)

      A felhasználói felület meg teljes mértékben átszabható, widgetek egyéb megoldások is ugyanúgy elérhetők mint droidon.

      Szóval a testre szabhatóság 0 véleményed csak azt bizonyítja, hogy egyáltalán semmi fogalmad nincs az iOS-ről és annak lehetőségeiről, csak azt ugatod, amit pár fórumos Apple hater haverodtól olvastál.

      Törlés
    3. Ha szanszéjjelhekkeled, akkor ok, de most egy egyszerű felhasználóról beszélek, aki a kurva időjárásra kíváncsi program megnyitása nélkül, vagy egy egyszerű fájlt szeretne rádobni a telefonjára. Androidon is minden program meg van írva, hülyeséget beszélsz, "csak azt ugatod, amit pár fórumos Android hater haverodtól olvastál."

      Törlés
    4. Az időjáráshoz le kell csak húznod a notifikációs részt, ehhez még csak vissza sem kell lépned a home screenre, mint Androidon. Egy fájl rádobása sem bonyolultabb, mint Androidon, csak sajna sok olyan emberke próbálja osztani az észt, aki maximum képen látott iPhone-t, vagy iOS-t, videóig már nem jutott el, kézbe meg soha nem is venné.

      Androidon rengeteg program nincs "megírva" mert egyrészt nem lehet (gondolj csak a zenei alkalmazásokra amik kiesnek a midi támogatás hiánya miatt), vagy eleve az adott szakmai területen már de facto szabvány az iOS (lásd egészségügy), vagy hardveresen bonyolultabb megoldani (lásd járműdiagnosztika).
      Szóval lehet blődségeket írogatnod, amit az Androidos haverjaidtól hallottál, de ettől csak jobban látszik az, hogy ezen a területen abszolút nem vagy képben és innentől az egész oldalad nevetség tárgyává válik. Persze erre már mások is figyelmeztettek, de hát te tudod, ha mindenáron te akarsz az Android magyar bohóca lenni, én nem beszéllek le róla, egy kis tech humor kedvéért a jövőben is látogatni fogom az oldalad :)

      Törlés
    5. "Az időjáráshoz le kell csak húznod a notifikációs részt"

      Igen, pontosan, és ahelyett hogy a főfunkciók kapcsolói lennének ott, az időjárásról olvasgatok.

      "ehhez még csak vissza sem kell lépned a home screenre, mint Androidon."
      Androidon eleve a home screenre rakhatod. Többször elolvastam, amit írtál, hátha én vagyok a hülye, de nem sajnos.

      "Egy fájl rádobása sem bonyolultabb, mint Androidon"

      Nem a lófaszt nem, az iTunes kötelékek ledobása volt a legelső, ami miatt az áttért haverom fellélegzett. Többször meg kellett mutatnom, hogy valóban ilyen egyszerűen működik a dolog, nem hitte el. Az Airdroid alkalmzazástól, amivel böngészőből lehet vezérelni lényegében az egész telefont, pedig egyenesen felsikított.

      "csak sajna sok olyan emberke próbálja osztani az észt, aki maximum képen látott iPhone-t, vagy iOS-t, videóig már nem jutott el, kézbe meg soha nem is venné."
      Ha ezzel rám célzol, akkor sajna nagyot tévedsz. Sokszor fogtam sajnos IOS-es eszközt a kezemben, és mindig arra jutok, hogy az is ugyanolyan "szar", mint az Android, csak másképpen, ha értesz.

      "Szóval lehet blődségeket írogatnod, amit az Androidos haverjaidtól hallottál, de ettől csak jobban látszik az, hogy ezen a területen abszolút nem vagy képben és innentől az egész oldalad nevetség tárgyává válik."
      Hiába vagy ilyen hivatalos, körberöhöglek az elavult iPhone szaroddal együtt. Ne tégy úgy, mintha minden rendben lenne vele, mert mindenhonnan mást hallani.

      "ha mindenáron te akarsz az Android magyar bohóca lenni, én nem beszéllek le róla, egy kis tech humor kedvéért a jövőben is látogatni fogom az oldalad :)"
      Helyes, gyere csak bátran, nyár közepe fele, első kézből fogok írni teszteket, jólessz, meglátod:-)

      Törlés
    6. A 4 millió eszköz nem tekintélyes, hanem szánalmas.
      4 nap alatt adnak el ennyi Androidos készüléket, gyakorlatilag egy marginális érték.

      Törlés
    7. "Igen, pontosan, és ahelyett hogy a főfunkciók kapcsolói lennének ott, az időjárásról olvasgatok."

      Minek? A rendszer ezeket képes normálisan kezelni, nincs szükség a kapcsolgatásukra, ez csak ostoba androidos beidegződés.

      "Az Airdroid alkalmzazástól, amivel böngészőből lehet vezérelni lényegében az egész telefont, pedig egyenesen felsikított."

      Ami elég vicces, tekintve, hogy az AirDroid egy iOS-es alkalmazás Androidos portja :D
      iOS-re már akkor voltak ilyen webes appok, amikor az Android még nem is létezett.

      Attól, hogy a haverod, meg te megaláma vagytok, nem az iOS-t kell hibáztatni, hanem a ti sötétségeteket a témában.

      "körberöhöglek az elavult iPhone szaroddal együtt"

      Elavult az Android, vagy legalábbis technológiailag messze elavultabb, mint az iOS.
      Egy virtuális gépen futó emulációt ne emlegess már egy lapon egy BSD Unix-al, mert eléggé humorosnak fogsz tűnni.
      A modernséget nem widgetekben és bohóckodásokban mérik, hanem technológiákban és a rendszer API-k fejlettségében. Itt még van mit másolgatni a Google-nek.

      "Ne tégy úgy, mintha minden rendben lenne vele, mert mindenhonnan mást hallani."

      Hát ha az Androidos haverjaidat kérdezgeted csak :D
      Persze nem hibátlan rendszer az iOS sem, de messze jobban kezelhető és megbízhatóbb megoldás, mint az Android.
      Kérdés: nagymamádnak, vagy egy 40 feletti rokonodnak, ismerősödnek egy S3-at, vagy egy iPhone-t adnál nyugodtabb szívvel a kezébe, úgy, hogy tudod, hogy nem lesz időd arra, hogy betanítsad a használatára? ;)

      "Helyes, gyere csak bátran, nyár közepe fele, első kézből fogok írni teszteket"

      Helyes, addigra már kint lesz az új iPhone, lesz miért sírnod megint :)

      Törlés
    8. "Ami elég vicces, tekintve, hogy az AirDroid egy iOS-es alkalmazás Androidos portja :D
      iOS-re már akkor voltak ilyen webes appok, amikor az Android még nem is létezett."
      Várom az olyan alkalmazások listáját, ami Jailbreak nélkül olyan hozzáférést biztosít a telóhoz, mint az Airdroid.....barom

      Törlés
    9. Baromka, a legtöbb alkalmazás eleve ilyen módon (WebDav) tud kommunikálni iTunes hiányában. Nem mondok példát, mert sok ezer van, használd kedvenc droidod gyártójának találmányát a keresőt :)

      Törlés
  17. Elkepzelem ahogy te es a jokepessegu haverjaid osszejottok, "kibasszatok" a sok muanyag szart az asztalra, sos mogyoro...Sting cd...es kiveritek egymasnak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, kicsit magasabb szinten, min az instantgetező homoszexual almások.

      Törlés
    2. Én két homokos emberkét ismerek és mindkettő S3-at használ, mondjuk te is eléggé gyanús vagy az általad belinkelt buzifiúcskás videó óta, amire azt írtad, hogy az egyik legnagyobb híved :D

      Törlés
  18. Leírom újra, mert Dávidka nem tud olvasni. Vagy analfabéta, vagy hülye.

    Ez a blog egy Szarszung blog. Távolról sem Android blog. Nem az a kérdés, hogy az S4 jobb-e az iPhone-nál, hanem az, hogy jobb-e a többi Droidnál. Ilyen jellegű objektív tesztekre itt senki ne számítson, max olyan "objektívre", mint az iPhone elleniek.

    Ráadásul az S4 nem jobb a többi Droidnál, mert nagy, pocsék túlszartuált, túlkontrasztozott, fehér mentes a kijelzője. Driodnak drága, nehéz és órmótlan. Egyszóval gáz.

    Azért beteges ez az állandó iPhone VS Szarszung összehasonlítás, mert folyton egy S3/S4 van hozzá mérve, ami nem is összemérhető. iOS vs Androidot lehetne mérni, Dávidka folyton a meghertzeivel jön.

    Unalmas, moslék blog ez, az Android lejáratása, egy ostoba író fejéből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából nem érdekel különösebben a véleményed. Itt ezen a fórumon egy büdös kis troll vagy, semmi más. Sorry...

      Törlés
    2. Egy troll blogján nehéz lenne trollkodni :)

      Törlés
    3. Neked mégis sikerült:-)

      Törlés
    4. Nem, Dávidka, nem vagyok troll. Egy véleményt formáltam meg az írásaiddal kapcsolatosan és simán azért nevezel trollnak, mert az neked nem tetszik.
      Osztod itt az észt az elfogult iPhone-osoknak (nem én nem vagyok iPhone-os), hogy te Androidos vagy, miközben mást sem teszel, mint az aktuálisan megvásárolt Szarszungod Sx-et reklámozod teljesen inkompetens és elfogult módon.

      Gondolkozz el azon, hogy egyetlen helyeslő komment sincs itt az írásaidat illetően.

      Törlés
    5. Egy sebességtesztnél áruld már el, hogyan lehet az ember elfogult. Lemértem mennyi idő alatt indul, és megmutattam hogy nem akad bizonyos műveleteknél. Te mást mértél volna, ne röhögtess már! Másik dolog, amit nem értek veled kapcsolatban: ha nem jön be a rendszet, akkor miért használod? Autóddal és barátnőddel kapcsolatban is ez a helyzet? Hihetetlen vagy iPhone meg már a kanyarban sincs.

      Törlés
  19. 1) Te most miről beszélsz? Hogy nem jön be az Android? Miért van az, hogy nem tudod értelmezni, amit más leírt? Hol írtam én olyat, hogy nem jó az Android, mutass már rá kérlek!

    2) Önmagaddal nem vagy konzisztens. Nem a legjobb a Szarszungod, hanem a leggyorsabb maximum. Te Szarszungos vagy, nem Androidos ezt mondom. Pont olyan fasz vagy, mint az iPhone-osok, akik csak egyetlen telót látnak.

    3) Az Android hibáiról készülsz cikket írni? Okos vagy. Az lesz az első Android postod, hogy miért szar az Android?

    4) Mondd meg, hogy hol dícsértem én az iPhone-t, mert Dávidka ilyet tőlem te nem láttál.

    Fenntartom, hogy ennek a blognak a címe, iPhone utáló Dávidka és az ő S3-a kéne, hogy legyen. De hogy ez Android blog lenne, az egy vicc. Nincs egyetlen Androidos cikk se. Egy se. Rosszabb vagy, mint a legelvakultabb iPhone-os. Konkrétan csak Szarszung cikkek vannak itt.

    VálaszTörlés
  20. 1. Nincsenek gondjaim a szövegértelmezéssel. Le nem írtad, de folyamatosan utalsz rá. Ne téveszd már meg a gyanútlan errejárókat. Az Android a legjobb, legfejlettebb oprendszer, ennyi.

    2. A Samsung valósította meg a Galaxy szériával a legendát, ami végleg földre terítette az Apple-t. Eladási adatokban, almás felhasználói leírásokban már vastagon látni. Lényegében az IOS7 konceptvideó összes tulajdonságát tudja az Android jelenleg. Nem csak egyetlen telót látok. A Galaxyn belül mindenki pénztárcájához és kézméretéhez megfelelőt választhat.

    3. Android hibáiról is lesz cikk, bár hogy őszinte legyek egyetlen olyan gond nincs vele, amit ne lehetne megkerülni, orvosolni. S3 CM-el maga a tökély.

    4. Keresgélj nyugodtan, akár ezen az oldalon is, hidd el megleled.

    A cikk nem konkrét típusról szól, hanem azoknak ad egy tasnit, akik szerint az Android még mindig lassú és akad. Ha tudsz angolul, akkor a blog címe is erre utal. Mivel Samsung a legjobb androidos gyártó, így róla írok. Csak nem gondolod, hogy egy valag pénzt kiadok egy olyan telóért, ami nem a legsikeresebb jelenleg?

    A kommentelési lehetőséget letiltottem, nem vagyok kíváncsi a buta kommentjeidre. Ha esemény lesz nyáron, és új cikk érkezik, akkor majd megnyitom. Addig tájékozódj Android ügyben!

    VálaszTörlés