2013. március 13., szerda

Galaxy S4 bejelentés holnap! - Összefoglaló

A bejelentés előtti napokban elő szoktak bukkanni fotók az új telefon lehetséges kinézetéről. A Samsung esetében sincs ez már másképpen! Rengetegen kíváncsiak már az új modellre. Tervezett sok tízmilliós eladásával a "világ legtöbb példányban eladott okostelefonja" címére pályázik - tegyük hozzá jó eséllyel.

A Samsung Twitteren közzétett fotója:

 

Kínai fórumról származó fotók:


És az első videó az új jövevényről:


Mindhárom különböző forráson a telefon alakja megegyezik, vagyis nagyon nagy valószínűséggel így fog kinézni az új modell. Hasonlít a Galaxy S3-ra. Annyiban különbözik tőle, hogy a készülék élén alumínium szegély fut körbe. Kicsit vékonyabb lesz, és persze a kijelzője is 5 colra fog növekedni. Ahogy látom a telefon széléhez közeledve itt is elgörbül a kijelző üvege. A telefonom kibontása után ez volt az első vizuális pofon, ami rögtön elragadott, egyszerűen gyönyörű! A Galaxy S2 szögletes formái után kifejezetten felüdülés volt az új forma. Egyenlőre ennyi biztos információnk van. A specifikációról nem írok, mert semmi sem biztos körülötte.

 New York és a Time Square már izzik:






Flash mob videó:


Lényegében a posztnak vége... Én mondom gyerekek, jövőre verziószámban is előzünk:-)

13 megjegyzés:

  1. leragtad mar a kormeid freddy? mert kolcsonadom a labamat akkor :D

    VálaszTörlés
  2. Várom, mint kisgyerek a karácsonyt. Fontos dolgok ezek, tudod büszkeség meg ilyenek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Büszke vagy a koreai multi készülékére? Miért, mi részed van a megalkotásában? Mi fontos van egy darab műanyagban, ha nem adják ki, a világ megy tovább, mintha mi sem történt volna, semmi jelentősége nincs a dolognak.

      Ne haragudj, de szánalmasabb vagy mint az Apple rajongók :)

      Ez meg megaLOL: http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/03/lg-optimus-g-times-square-troll.jpg

      Törlés
  3. Már ne haragudj, de ne említs még egy lapon se a sorbanállós, apámkifizetős, instangetezős brigáddal:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig még ők is értelmesebbek, mert legalább hobbi, birtoklási vágy, közösségi élmény az ami vezeti őket nem valami értelmetlen büszkeség...
      Igaz, nekik nincs is akkora arcuk, mint neked.

      Törlés
    2. Egyetlen hozzászólást sem töröltem az oldalról, és nem is fogok.

      Törlés
  4. Nem a büszkeség hajt, hanem hogy valós képet adjak a készülékvásárlás előtt állóknak. Erre a nyár elején megjelenő új videóm tökéletesen alkalmas lesz. Addig egy iPhone-t is be fogok szerezni.

    VálaszTörlés
  5. Hát a Galaxy S 4 megjelenése elmaradt, kaptunk helyette egy Galaxy S 3S-t... :)

    VálaszTörlés
  6. Igen, kicsit többre számítottam én is, kezd kicsit elalmásodni a cég:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a HTC belehúz gyártásban és marketingben, akkor az One-al letarolja a piacot.
      Ahogy olvasom, akik az S4 miatt kivártak, azok legtöbbje elfordul a Samsungtól.

      Törlés
    2. Régebben nekem is HTC-m (Legend) volt, de beleuntam a Sense felületbe. Samsung sokkal több extrával dobja meg az alap android verziót. Az S4 így is tarolni fog, venni fogják így is, mint a cukrot. Ha az Apple az 5S modell kiadásakor ezeknek a változásoknak csak a felét rakja bele az új modellbe (számra), már le is fogják magukat ..ni a rajongók.

      Törlés
    3. Az a gond, hogy a szolgáltatások tekintetében még így is a béka segge alatt van a Samsung, az S4 számháborúja meg jól mutat a feature listán, de az életben semmi nem látszik belőle (max a kijelző felbontása), a bemutató videókon semmivel nem volt fürgébb (kivéve a benchmark teszteken, bár az Antutu így is elég siralmas képet mutatott http://www.youtube.com/watch?v=hOCpY9y4woU ), mint az S3 és több videón látszott, hogy tetszik, vagy sem, 4+4 mag ide vagy oda, de képes megakadni. Persze erre mondták, hogy még nincs kész szoftveresen a készülék és még 4 hét van hátra a végleges piacképes változatig (emiatt jó pár feature, amit felsoroltak be sem lett mutatva még élőben).

      Törlés
    4. A Sense azért lényegesen több pluszt nyújt, mint a MotionWiz, kezdve ott, hogy nem ronda és használható :D

      Törlés